Amsterdamse Waterleidingduinen

Totaal onverwachts ben ik vandaag in de Amsterdamse Waterleidingduinen beland. Gelukkig zorgde het zonnetje ervoor dat het heerlijk weer was voor een wandeling door de duinen. Al vroeg tijdens de wandeling hoorde ik het geluid van een Buizerd in de lucht. Ondanks het snelle richten heb ik toch een redelijke foto weten te maken.

De Buizerd.

De Buizerd.

Langs het pad lagen ook veel Damherten te rusten. De mannetjes waren goed te onderscheiden door hun prachtige geweien.

Het Damhert.

Het Damhert.

Wanneer je Vossen tegenkomt is het altijd lastig om positie te kiezen, omdat je nooit precies kan voorspellen in welke richting ze verder zullen trekken. Zeker niet wanneer er nog meer mensen staan te fotograferen. Gelukkig koos ik vandaag een goede positie van waaruit ik een mooie kans kreeg om een Vos te fotograferen.

De Vos.

De Vos.

De Vos.

De Vos.

De Vos.

De Vos.