Een mooi cadeau

Vanochtend ben ik samen met Saskia al heel vroeg op pad gegaan om IJsvogels te fotograferen. Dit cadeau heeft ze van mij voor haar verjaardag gekregen. Met zonsopkomst zaten we al in de vogelhut, al snel lieten de eerste vogels zich zien. Helaas was het door de schemering nog iets te donker om foto´s te kunnen maken. ´s Ochtend waren de IJsvogel, de Waterral en de Gele Kwikstaart actief rond de hut. Langzaam aan werd het steeds lichter buiten en werden de foto´s steeds iets beter. Jammer genoeg brak de zon niet echt door en bleef het de hele dag door waaien.

De IJsvogel.

De eerste IJsvogel van de dag liet zich even kort fotograferen.

 

De IJsvogel.

De vis werd recht voor onze neus gevangen!

Een schouwspel dat in een fractie van een seconde voorbij was....

Een schouwspel dat in een fractie van een seconde voorbij was….

De IJsvogel.

De IJsvogel.

De IJsvogel.

De IJsvogel.

De IJsvogel.

De IJsvogel.

De Waterral.

De Waterral.

De Gele Kwikstaart.

De Gele Kwikstaart.