Soms zit het mee.

Vandaag had ik eindelijk weer eens tijd om na een dagje hard werken te ontspannen in Klein Profijt. Bepakt met mijn grote zoomlens, mijn statief en een hoop motivatie ging ik op weg om foto’s te maken.

Soms moet je uren stil op je plaats zitten en zie of hoor je de IJsvogel helemaal niet. Vandaag was niet zo’n dag… Al voor ik op mijn plek zat, zag ik de eerste IJsvogel al vliegen. Eenmaal geïnstalleerd was het gelijk raak. De IJsvogel kwam luid roepend langs vliegen en landde precies op het paaltje dat ik in gedachten had.

De IJsvogel.

De IJsvogel.

De IJsvogel.

De IJsvogel.

Een paar minuten later verscheen de IJsvogel nogmaals in beeld. Dit keer ging hij een stukje verderop tussen de takken zitten. Gelukkig nog net dichtbij genoeg om hem redelijk fatsoenlijk op de foto te zetten.

De IJsvogel.

De IJsvogel.

 

Na twee uurtjes fotograferen ben ik een aantal mooie foto’s en een paar bevroren tenen rijker!!! Kortom een prima middagje ontspannen!!!