Een warm vogelfeestje!

De temperatuur liep de afgelopen dagen flink op en de warmte records werden verbroken. Hierdoor was het niet het ideale weer om vogels te fotograferen. Ondanks de hitte heb ik toch een aantal vogels kunnen fotograferen.

De Turkse Tortels houden de fotograaf goed in de gaten.
Een juveniel van de Grote Bonte Specht.
De Fazant.

De IJsvogel liet zich ook even zien en fotograferen. Het was alweer een flinke tijd geleden dat ik de IJsvogel voor de lens had. Gelukkig nam hij de tijd om even rustig te gaan zitten en een visje te vangen.

De IJsvogel.
Catch of the day.
De landing.
Mooi.
Na het eten moet er natuurlijk even gewassen worden.

Uiteindelijk werd ik ook nog beloond met een schitterde Sperwer. Helaas was hij net zo snel verdwenen als dat hij gekomen was.

De Sperwer laat zich even zien.